Contact

U heeft Huis de Voorst als feestlocatie geboekt en daarbij direct ook de DJ Show besteld? Dan is het raadzaam om vroegtijdig contact met ons op te nemen. Laat ons in ieder geval weten welke genres muziek u graag hoort op uw feest en misschien nog wel belangrijker: vooral welke genres niet. Misschien heeft u de DJs al gesproken en daardoor een voorkeur voor 1 van de 4? Ook dat is handig om alvast door te geven.

DJ Dennis regelt de planning van de DJs op Huis de Voorst. Hij zal proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Laten we duidelijk zijn: alle 4 DJs die voor Huis de Voorst draaien zijn op en top allround DJs, met genoeg ervaring om ieder feest af te stemmen op zowel de gasten als de opdrachtgevers. Maar soms past die ene DJ nu net even iets beter op uw feest. Als we dat vroegtijdig weten, dan wordt uiteraard die DJ ingepland.

Voor drukke dagen midden in het bruiloftseizoen moeten we de DJ ruim van te voren vastleggen, om er zeker van te zijn dat onze resident DJs beschikbaar zijn, dus dit zal dan ook gebeuren als uw voorkeuren nog niet bij ons bekend zijn.

Muziekvoorkeuren en verdere fijnafstemming

In de eerste contacten is het voor ons voldoende om jullie voorkeuren voor algemene muziekgenres te horen en de draaitijden op uw feest. In de weken/maanden voor het feest volgt de fijnafstemming per email met de DJ. Dan worden zaken afgesproken als:

  • Wat is de begintijd en wat is de eindtijd?
  • Hoe wordt het feest geopend? Is er een rustige inloop? Doen jullie een openingsdans?
  • Zijn er nog specifieke nummers die u graag wilt horen of juist niet? Beperk deze lijst tot max 15 nummers. Met (veel) grotere lijsten wordt het voor de DJ steeds moeilijker om er een echt feest van te maken.
  • Worden er stukjes gedaan? Zo ja, is daar nog iets bij nodig (denk bijv aan het geluid van een filmpje over de huisinstallatie, of een speciale karaokeversie van een nummer)? Dit punt kan ook door jullie ceremoniemeester met de DJ afgesproken worden.
  • Hoe verloopt de afsluiting van het feest?

De laatste punten worden doorgenomen wanneer de DJ in de week voorafgaande aan het feest nog eens telefonisch contact met jullie heeft.

Contact formulier

Overige contactopties

In principe onderhouden we de contacten zoveel mogelijk via email. Zodoende staan gemaakte afspraken al direct op papier, wat het overdragen aan de dienstdoende DJ makkelijker maakt. Ook is in geval van nood zijn invaller volledig op de hoogte.

Sowieso wordt u in de week voorafgaande van uw feest nog door de DJ gebeld om de laatste punten door te nemen, maar op verzoek kan er al eerder telefonisch contact zijn.

Persoonlijke ontmoetingen

Persoonlijke ontmoetingen met de DJs beperken we in principe tot de bruidsparendagen op Huis de Voorst. Mocht het echt noodzakelijk zijn, dan kunt u een persoonlijke afspraak met de DJ op locatie of bij u thuis aanvragen. Aan deze mogelijkheid zijn wel de nodige kosten verbonden, afhankelijk van reisafstand en aantal uren die de DJ hieraan kwijt is: er geldt een basisbedrag van €100 op basis van max 2uur incl reistijd, ieder uur (of deel daarvan) extra €25, gereden kms €0,21/km.

Email: info@djdevoorst.nl

s

Let op! Wij reageren vrij vlot op email, behalve in de weekends, want dan zijn goede DJs natuurlijk vooral bezig met draaien en slapen.

Af en toe krijgen we meldingen dat wij niet zouden reageren op email. In de meeste gevallen blijkt ons antwoord dan in de spam-map (of ongewenste mail) terecht gekomen te zijn. Met name bij gebruik van Hotmail of Gmail komt dit voor. Ondanks dat onze mailserver aan alle eisen van deze mailproviders voldoet, kunnen we dit helaas niet voorkomen.

Krijgt u geen (of niet snel genoeg) antwoord? Check dan dus eerst de spam-map. Zit daar ook geen mail in? Mail dan gerust nog een keer, zodat wij weten dat er iets misgaat in de communicatie, of neem contact op met Huis de Voorst.