DJ Jan Willem Gijsbers

Jan Willem is een ervaren allround party en event-DJ. Muziek is zijn passie en door jarenlange ervaring wordt uw feest echt een knalfeest. Afgelopen tijd draaide hij naast talloze bruiloften en bedrijfsfeesten ook verschillende evenementen (Redbull Knock-out, Redbull zeepkistenrace en de Bas van de Goor foundation). Ook is hij regelmatig in GelreDome te horen als huis-DJ van Vitesse. Met Jan Willem heb je gegarandeerd een knalfeest!

Nu staat hij vooral bekend als DJ Walter Witlov, maar hij produceerde zijn eerste geluid toen hij op 31 mei 1978 werd geboren als Jan Willem Gijsbers. Hij is geboren en getogen in een van de meest creatieve steden van Nederland: Arnhem. Muziek had altijd zijn interesse en daarom beheerste hij zijn vaardigheden op de Technics SLK 1200 via djles.nl, het vervolg was draaien op verschillende feesten.

In 2006 deed hij mee aan de Pioneer DJ Contest in Rotterdam. Hij bereikte de halve finale waar hij streed met Nicky Romero. Na deze wedstrijd werd zijn DJ-carrière een achtbaanrit.

Zijn eigen genre is te omschrijven als een combinatie van stevige bas gecombineerd met goede zang. Ook wel bekend als een mix van house, progressive house en invloeden van trance. De mensen op de dansvloer verbinden met de juiste muziekkeuze, is voor hem het belangrijkste. Dus of hij nu de Korenmarkt in Arnhem uit zijn dak moet laten gaan tijdens de Oranjefeesten, of heel all-round jong en oud op een bruiloft een hele avond aan het dansen moet houden; dat is met zijn jarenlange ervaring natuurlijk geen enkel probleem.

Zijn tweede liefde is voetbal, vooral zijn voetbalclub Vitesse Arnhem. In 2011 vervoegde hij zich bij de club als Huis-DJ. Op de wedstrijddagen (om de twee weken) draait hij voor bijna 18.000 mensen in GelreDome, het grootste theater van Nederland. Een van zijn grote voorbeelden, DJ Tiesto, trad als eerste DJ op in dit stadion. Jan Willem is trots om op deze heilige grond te mogen optreden.

Doordeweeks runt hij Bouwkundig & Sporttechnisch Adviesbureau JW Gijsbers, waarmee hij zich voornamelijk bezig houdt met Sporttechnisch Advies & Bouwkunde Expertise. Zo doet hij o.a. binnensport accommodatie checks en zorgt hij ervoor dat bouwprojecten voldoen aan het bouwbesluit en de normering van NOC*NSF.