DJ John Grollé

Nog voor kleine John kon lopen kon hij al de radio aanzetten. Muziek is zijn passie en die passie deelt hij graag met anderen. Van schoolfeestjes naar studentenfeesten tot aan vaste DJ in een discotheek. Al 18 jaar gaat er bijna geen weekend voorbij of hij is wel ergens achter de draaitafels te vinden.

Zijn discjockey geschiedenis begint eind jaren ’90 als hij als resident zijn eerste ervaringen opdoet op het feesteiland Mallorca. Zijn vaste stek van de zomer van ’99 is de bekende Veronica discotheek. Na twee maanden keert hij terug in ons vaderland en heeft hij de uitdaging aangepakt om in de grootste discotheek van Enschede aan de slag te gaan als DJ.

Naast deze discotheek was hij gedurende deze periode ook als drive-in discjockey door heel Nederland te vinden. Na een jaar is hij naar Duitsland gehaald door een nieuwe megaclub: “The Bridge“. Hier heeft hij 4 jaar lang de altijd gezellige allround zaal voor zijn rekening genomen. Door zijn grote flexibiliteit en kunde was hij in iedere zaal inzetbaar.

John wilde meer en vond dit in bij Nightclub Merlijn in Hengelo OV. Deze locatie in Hengelo heeft hij mede opgebouwd tot een groot succes. Al tien jaar lang trekt hij er bijna wekelijks volle zalen met de lekkerste beats en vibes.

De goedlachse Holtense DJ heeft zijn sporen dan ook ruimschoots verdiend in het Twentse uitgaansleven. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op allerlei soorten feesten, waardoor hij genoeg muzikale bagage met zich meebrengt om ook bij Huis de Voorst jullie bruiloft helemaal top te verzorgen.

John aka DJ Johnny G is een echte entertainer. Hij is een allround DJ en beheerst vrijwel elke stijl; van Dance naar Urban en van de Sixties tot de Top40. Hij voelt zijn publiek feilloos aan en kiest de perfecte nummers voor het type feest. Daarnaast weet hij het feest compleet te maken met zijn energieke manier van presenteren. John wil echt de voetjes van de vloer en neemt zijn publiek mee op een muzikale reis.