DJ Mike Schreuders

Dansbaar, herkenbaar en gezelligheid zijn de drie belangrijkste pijlers voor Gentleman DJ Mike. Hij mixt de muziek van toen in een modern jasje met de muziek van nu. Met zijn allround muziekkeuze is hij op alle onvergetelijke momenten voorbereid. Van verrassende remixes en oude bekende hitjes tot de nieuwste knallers.

Mike is zo’n allround DJ, die je met een gerust hart op ieder feest neer kunt zetten. Je weet bij voorbaat al dat hij je gasten aan het dansen gaat krijgen, ongeachte wie er precies voor hem staat. Door zijn energieke uitstraling zorgt hij voor feest op elke dansvloer.

Vooral in het hogere segment is Mike geen onbekende. Zo timmert hij hij al een tijdje aan de weg met zijn luxe drive-in show onder de naam DJ Zwagers en is hij onderdeel van de succesvolle DJ act LXR

Alsof dat niet genoeg is runt hij ook nog Vinityevents en houdt hij zich oog bezig met het verhuren van grote lichtletters via XLletters.com. Niet dat dat laatste iets zegt over zijn DJ kwaliteiten, maar kan altijd handig zijn op julile bruiloft toch ?