DJ Sebastiaan Olsman

Opgegroeid in het kleine dorp Everdingen leerde Sebastiaan het mixen van muziek waarderen door zijn zus, die dagelijks aan de radio gekluisterd zat. Veronica en Stad Radio Culemborg waren de onbetwiste favorieten. In huize Olsman werden Ben Liebrands Grand Mixen nog tot diep in het nieuwe jaar grijsgedraaid. Dat heeft ongetwijfeld het zaadje geplant.

Als tiener organiseerde Sebastiaan zijn eerste feestjes en verzorgde hij op platenspelers, simpele cd-spelers en een mixertje de muziek. In die tijd werd ook de basis gelegd voor Sebastiaans muzikale voorkeur, door Rave Radio dat veel house draaide. Het soort house dat nu nog te horen is in bijvoorbeeld The Boomroom van SlamFM.

In zijn Groningse studententijd kwam het dj’en echt op gang toen Sebastiaan kennismaakte met DJ Popta, een bevlogen house-dj met een onvoorstelbare platencollectie en een enorme muziekkennis. Sebastiaan draaide op studentenfeesten en ontwikkelde zo een neus voor lekkere dansplaten.

Muziek en dj’en bleef altijd aanwezig, zij het op een wat lager pitje, maar kreeg een nieuwe impuls na een verhuizing naar het oosten van het land. Inmiddels is Sebastiaan een veelgevraagde bruiloft-dj die nagenoeg elk weekend wel op een feest te vinden is met zijn eigen drive-in show SO Disco of ingehuurd door andere drive-in shows. Daarnaast draait hij regelmatig in het Hengelose poppodium Metropool waar hij de muziek verzorgt rondom concerten van grote artiesten.

Sebastiaan is de ultieme bruiloft-dj! Het bruidspaar een topavond bezorgen, rekening houden met voorkeuren van verschillende generaties gasten en inspelen op onverwachte wensen; dat vindt Sebastiaan het leukste wat er is. Hij is op zijn best wanneer hij verzoekjes van het publiek af kan wisselen met eigen keuzes om zo een heerlijk gevarieerde avond te verzorgen! Je doet hem een groot plezier door lekker veel nineties, rock, reggaeton en dance op jullie verzoeklijstje te zetten. Hoe gekker hoe beter.

Als jong en oud allemaal minstens één nummer op de dansvloer hebben gestaan, als iedereen wel iets van zijn smaak voorbij heeft horen komen en als het bruidspaar zich de benen uit het lijf heeft gedanst, dan gaat DJ Sebastiaan tevreden naar huis!

Om toch iets over de muzikale voorkeuren van Sebastiaan zelf te zeggen: Concerten van artiesten die hem nog goed bijstaan zijn onder andere die van U2, Prince, De Dijk, Pearl Jam, Pinkpop, Jett Rebel en Typhoon op Hertme Open Air, Def Americans en the Memphis Maniacs. In zijn vrije tijd luistert hij naar: de BoomRoom van SlamFM, Radio 2 of 3FM.

 

Wat bruidsparen en andere klanten over DJ Sebastiaan zeggen kun je lezen vinden op zijn eigen website: www.sodisco.nl.

 

English

Sebastiaan is a real party DJ. With a wide range of music genres, from the hottest eighties, nineties, and noughties, rock to dance to party music, as well as the latest hits and club bangers, he gets everyone (dancing).

With his flexible and diverse choice of music he achieves his ultimate goal, to get everyone on the dance floor.

Sebastiaan gets regular compliments from clients on the personalised service he provides them and guests. He senses what the public wants, ensuring everyone leaves the party tired but satisfied.