DJ Wim van Straten

Wim van Straten, beter bekend als DJ Double U (aka DJ W), staat al jaren als DJ op de meest uiteenlopende evenementen. Zijn stijl is voornamelijk 70’s/80’s/90’s/00’s ( o.a. met een hedendaagse beat), House, Club en Techno, maar ook voor een bruiloft of een Apres-Ski / Hollands Feest draait Wim zijn hand niet om. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wim is eigenlijk gewoon heel allround. Zijn motto is dan ook: Music Makes the Crowd Dance.

Sinds nu alweer 15 jaar is hij naast zijn “gewone” werk in de weekenden veel met DJ-en bezig. Hij staat al jaren regelmatig bij Muller & Co Wijnbar Brasserie en regelt daar ook de planning voor de overige DJ’s. In 2022 ging hij voor de derde keer als DJ voor een Bruiloft naar Ibiza en aankomende zomer gaat hij wederom met een USB-stick en koptelefoon in zijn bagage die kant op.

Muziek is zijn leven! De betekenis daarvan is simpel: Wanneer hij voor publiek draait, deelt hij het deel van zijn leven dat hen laat dansen en ze een goed gevoel bezorgt. En daarbij maakt het echt niet uit welk genre dat is: 70’s/80’s, Soul, Groove, (Deep) House of Dance.

Corona heeft veel teweeg gebracht met o.a. het DJ-en. Het zorgde er o.a. voor dat Wim weer eens tijd had om lange (Deep)House mixen te maken en die te delen met de wereld. Luister bijvoorbeeld eens naar zijn Ibiza Wet & Wild Mix  of naar zijn Soulful Housemix. Ook draaide hij online lekker door via AltijdHitRadio.nl.

Het geeft Wim een fijn gevoel nu weer mensen te laten genieten van Muziek, of het nu voor een evenement voor 1000 man of een bruiloft voor 50 man is: Wim gaat er vol voor.